L’Avenir Net Zero Residences

unnamed-1
unnamed
L'Avenir_Lifang FINALinteriorRev.
FeaturesSectionDwg@5x-80

L’Avenir represents the future of homes.  It is fully powered by the sun’s energy and geothermal wells.  The building enclosure is super insulated and virtually airtight, making for superior comfort year-round.   Tall floor to floor heights and oversized windows at ceiling height create a spacious, light filled environment.

Targeting a sustainable and resilient goal of Net Zero Energy Certification with the Living Building Challenge, the design is forward thinking with flexibility built in to the first floor.  L’Avenir residents can decide for themselves what use the first floor with have—from car storage to guest room to music studio.  An on-site electric vehicle is shared by the four units, and other parking is provided in the Old Town Garage which is half a block away.

http://www.lavenirliving.com